fredag 22 juli 2011

Power Meet 2011

Jag vet att ni väntat!! jag också , Har dragits med div nacksmärtor då jag fick en gratis flygtur av Vanbella som tydligen jobbar extra som karusell när Smuts-lasse rattar bilen. Men Men efter tid med stödkrage och grogg drickande är man nu nästan helt återställd.
Om vi ska summera detta års PowerMeet , Vad hände egentligen? Ja va fan hände inte! det blev 2 hårda dagar som troligen skulle kunna användas som material till Baksmällan 3. Vi brukar ju som oftast lägga ut diverse bilder som beskriver resan , Men det verkar som snålverner sålde kameran för en langos på fyllan.Detaljer som händer stannar kvar i Västerås (Sorry Von Högland din nyfikna fan ;=) ) Nedan bild väljer jag som beskrivning om hur detta års Power Meet var!

Ni får tolka det hur fan ni vill!!





Ett annat bevis på att vi blivit ett år äldre enligt nedan:



Tydligen så gammal att man inte märker när pungen ramlar ut o tar sig en nypa frisk luft =)







Sen måste vi ju passa på o tacka Smuts-Lasse som helgens chaufför (Förutom resan upp som nykommlingen "jonsson`s frestelse" stod för).
Lasse ställer upp o kör när vi hamnar i akuta situationer , När vi vill åka Cruising , När vi vill åka hem samt när vi vill sladda med bilen och skada oss! Tack Lasse du e en riktig kompis.




Sist men inte minst vill Vanbella tipsa om en skön sommar drink som passar till dom flesta events , passar till familjemiddagen ,Bröllopet eller klassåterträffen. Eller varför inte bjuda dom som kommer från Dalarna och vill åka med i bilen , Det gjorde vi vilken Succé det blev:

Blanda 2-4DL urin med en upphittat flaska Filandia ca 1-2dl kvar i flaskan ( Går bra med Absolut vodka eller Explorer) Skaka om och servera kall som varm.
Uppskattas i alla lägen.

Vi tackar för oss och ses på PowerMeet 2012.

Glöm inte bort att du är värdelös!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar